Nu se accepta comentarii rasiste pe acest blog! Toate animalele, indiferent de rasa si provenienta sunt fiinte divine si cu drepturi depline!

Semnat: Blanca, Sonia, Crissy, Alice si Stio. Invitati speciali: Bruna, Dragon, Wendy, Mira, Erin

miercuri, 15 septembrie 2010

Ari - prietenul nostru

Astazi vrem sa va prezentam un prieten de al nostru, Ari. A fost gasit de copii sub Tampa, unde fusese abandonat impreuna cu fratele lui. Fratele lui si-a gasit repede stapani buni la suflet, iar Ari a ramas singur si trist. Bunica a hotarat ca e prea mic sa ramana singur in padure si l-a adus temporar in casa noastra.

O poza din prima zi:














Mai de voie, mai de nevoie, timp de o luna a fost oaspetele nostru. Asa am ajuns noi, cele 5 pisici, sa ne mutam cantina pe banca si chiar pe fereastra ca sa nu ne fure toata mancarea. Din fericire era prea mic si nu se putea urca nici macar pe pat. Pana a mai crescut putin si urcandu-se mai intai pe un pantof reusea cu greu sa urce.

In aceasta perioada vizitele noastre in casa au fost scurte, rapide si la inaltime. Eram fugarite de Ari care avea chef de joaca. Ne-am dat seama repede ca e inofensiv, dar asta nu il impiedica sa ne traga de coada cand mancam. Era chiar amuzant sa ii dam cu coada pe la nas si sa nu il lasam sa o prinda. Pana la urma am inceput sa ne jucam impreuna.

Foarte incantata de prezenta lui a fost insa Bruna, care l-a adoptat imediat. Ii puteti vedea in poza de mai jos.













N-am fi crezut, dar acum ca si-a gasit o familie adoptiva, ne e dor el. Era foarte vesel si plin de viata. Casa parca e mai trista fara el.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu