Nu se accepta comentarii rasiste pe acest blog! Toate animalele, indiferent de rasa si provenienta sunt fiinte divine si cu drepturi depline!

Semnat: Blanca, Sonia, Crissy, Alice si Stio. Invitat special: Bruna

Cine suntem noi...


Blanca

O doamna foarte delicata si discreta. Pana cand apare un caine in raza mea de actiune sau imi ameninta cineva puii. Sunt neinfricata si pot pune pe fuga pe oricine. Inca nu am inteles de ce stapanii imi taie avantul cand pornesc vitejeste ii sa fugaresc pe cei doi caini saint-bernard de la colt.
Bruna


Sora Blancai. Am crescut impreuna si ne iubim foarte mult. Cu varsta Blanca a cam uitat sa se joace. Uneori o intarat doar-doar se mai joaca cu mine pana cand se enerveaza si imi mai da cate o laba. Oare cainii raman imaturi (ce-o fi insemnand si asta) !? 
Ma ocup de educatia puilor care de cand sunt adolescenti si-au cam luat nasul la purtare. Din pacate nu au talent la limbi straine, nici unul nu a invatat sa latre, desi m-am straduit.

Alice

Am o problema de identitate, nu stiu daca sunt caine sau pisica. Ma aseman foarte mult cu Bruna, doar ca ea nu se poate catara in copaci. Eu pot, chiar foarte bine. Totdeauna mi-am pastrat o silueta de alpinista, dar tin un regim foarte strict, mananc doar crantanele si uneori mancare de caine. Arat ca un ghepard desalat, lunga si subtire. Sunt rasfatata bunicului.

Crissy


Seman cel mai mult cu mama, Blanca. Sunt rotunjoara, micuta si delicata. Imi place sa vanez si sa hoinaresc pe afara. Mai nou m-am apucat de arte martiale pisicesti. Prima victima a fost un sobolan imens. Nu oricine se poate pune cu sobolanii. Sunt foarte inteligenti si rapizi, dar eu sunt si mai rapida. 
Am o picatura alba pe nas si port un nume cu rezonanta, mostenit de la Regina pisica: Cris.


Sonia


Eu sunt deschizatoarea de drumuri. Sunt prima care a iesit de sub pat cand eram mici. Mergeam ca o broscuta, dar nu m-am temut. Sunt prima care a cazut de pe balcon in curte. In noaptea aceea era furtuna si ploaie torentiala, iar stapanii nu si-au dat seama imediat ca am disparut. Oricat am strigat, nu ma puteau auzi de vuietul furtunii. Pana la urma m-au gasit. 
De atunci am ramas cu o fascinatie pentru apa. Studiez cum se trage apa la toaleta, cum se foloseste dusul. O data chiar m-am aruncat in cada plina cu apa. Sunt o pisica acvatica. 


Stio


Singurul baiat printre atatea fete. E destul de greu, mai ales cand ma fugaresc toate. Am invatat sa ma retrag cand le vad prea nervoase. Cred ca ma invidiaza. De cand ne-am nascut eram cu un cap mai mare decat ele. Acum sunt cu vreo doua. 
Am invatat sa spun "mama". Nu stiu ce inseamna, dar am observat ca daca o strig asa pe bunica se emotioneaza si vine sa ma mangaie.